Vi tilbyder flere former for træning her hos McCabes. Vi sørger for at træningsforløbet er tilpasset til netop din hest og dig. Man er altid velkommen til at kigge forbi eller ringe til en uforpligtende snak.

 

Træning/Vedligehold


Her hos McCabes uddanner vi mange reining heste,  samt træner hestens basis ridning, og uddanner Equitation heste.
Derudover træner/skoler vi din ældre showhest, så den bliver super nem for dig at ride.
Vi shower/skoler også gerne din showhest hvis den er blevet ”showsmart”.

Ungheste/Tilridning

 
Vi har et super godt ungheste program, hvor der indgår  ”Halterbreaking”, dvs helt almindelig håndtering af hesten, som stå bundet, løfte ben, longere, osv.
Derefter bliver de vant til sadel, hovedtøj og langeliner. Når hesten er Komfortable med rytter i både skridt, trav og galop, starter videreuddannelsen i retning af ejerens ønske.

Trailerlæsning

Vi træner din hest til at gå ubesværet og stressfri i trailer og derefter arbejder vi med dig og din hest så I sammen kan køre uden problemer.

 

Du kan allerede starte din træning hjemmefra, med min hjælp

Hvis du følger nedenstående knap - vil jeg give dig nogle råd til, hvordan du løser forskellige problemstillinger hjemmefra.

SE VIDEO HER

Nonpro Team

Vi har et af Danmarks største Nonpro Teams.

Man er som showrytter er en del af teamet, enten fordi man står her med hesten og træner dagligt, eller fordi man kører ind til undervisning jævnligt. Vi tager afsted til stævner sammen og man får hjælp i form af enten vejledning, eller skoling af din hest. Dette er en kæmpe fordel som nonpro rytter at have hjælp til stævner. Derud over har vi et enormt stærkt sammenhold.